Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس ارشد مشاوره گفت: مؤثرترین مداخله در اختلال بیش فعالی با کمبود توجه، مداخله‌ای چند سطحی است، شناخت اختلال توجه از سوی والدین، رفتار درمانی و اصلاحات تربیتی مناسب توسط معلمان آگاه و کمک از مشاوره و دریافت آموزش مهارت‌های اجتماعی و مهارت‌های مقابله‌ای می‌تواند در کاهش این اختلال موثر باشد.

‌نسیبه جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به اینکه بی‌توجهی و کم توجهی یکی از علل اختلال بیش فعالی در کودکان است، اظهار کرد: همه افراد به نوعی درگیر امورات زندگی بوده و همه توان خود را به کار گرفته‌اند تا آینده‌ای روشن برای فرزندان خود رقم بزنند اما گاهی از این موضوع حساس غافل می‌شوند که گرچه تأمین آینده فرزند از نظر مالی و امکانات مدنظر است اما باید به فرزندان خود نیز توجه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌توجهی می‌تواند از رشد مناسب فرزند جلوگیری کند. گاهی فرزندان با اشاره یا با به تصویر کشیدن سعی در فهماندن بی‌توجهی والدین دارند اما والدین آن را جدی نمی‌گیرند.

وی افزود: یکی از نمونه‌های بارز کم توجهی به فرزند، گوش ندادن به صحبت‌های او است. والدین باید به هر موضوعی که از سمت فرزند بیان می‌شود، گوش فرا دهند و در صورت کم توجهی یا بی‌توجهی، کودک تصور می‌کند برآورده شدن نیازهای عاطفی او برای والدین مهم نبوده و حمایت یا پشتیبانی از سمت والدین صورت نمی‌گیرد.

این کارشناس ارشد مشاوره ادامه داد: اختلال بیش فعالی با کمبود توجه تشخیصی موضوعی جدید است که در مورد کودکان مبتلا به مشکل توجه، کنترل تکانه (میل و رغبت ناگهانی) و بیش فعالی به کار می‌رود. کودکان مبتلا به بیش فعالی با کمبود توجه یک جمعیت ناهمگن هستند و از لحاظ شدت نشانه‌ها، فراگیری مشکلات، و میزان همراهی سایر اختلالات با یکدیگر تفاوت دارند.

وی با اشاره به علائم کودکان درگیر با این اختلال، تصریح کرد: بی‌توجهی به جزئیات یا خطاهای فاحش در تکالیف درسی، کار یا سایر فعالیت‌ها، ناتوانی در تمرکز روی تکالیف یا نداشتن تمرکز هنگام بازی، گوش ندادن به حرف سایر افراد، عدم اجرای اطاعت و ناقص گذاشتن امور روزمره، تکالیف درسی یا کارها، مشکل داشتن در سازماندهی فعالیت‌ها و وظایف، نفرت داشتن یا پرهیز کردن از تکالیفی که مستلزم فعالیت ذهنی مستمر هستند و گم کردن وسایل لازم برای انجام کارها از جمله مواردی است که در کودکان دچار بی‌توجهی، بیش فعالی- تکانشگری دیده می‌شود.

جعفری ادامه داد: طبق تحقیقات، مؤثرترین مداخله در مورد اختلال بیش فعالی با کمبود توجه، مداخله‌ای چند سطحی است. شناخت اختلال توجه از سوی والدین، انجام رفتار درمانی شامل اجرای مداخلات رفتاری مبتنی بر تقویت مثبت و روش جریمه که عبارت است از گرفتن ژتون‌ها در صورت انجام رفتارهای مطلوب، احساس موفقیت و به دنبال آن روبه‌رو شدن با پاسخ‌های فوری و مثبت اعضای خانواده و همسالان، انجام مداخلات پزشکی شامل دارو درمانی به عنوان یک درمان کوتاه مدت، انجام مداخلات تربیتی شامل اصلاحات تربیتی مناسب توسط معلمان آگاه و در نهایت کمک از مشاوره و دریافت آموزش مهارت‌های اجتماعی، مهارت‌های مقابله‌ای و راهبردی هدفمند می‌تواند در کم کردن این اختلال مؤثر باشد.

کد خبر 547468

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بیش فعالی اختلال نقص توجه و بیش فعالی بیش فعالی چیست اختلال بیش فعالی یا نقص توجه درمان بیش فعالی اختلال بیش فعالی بی توجهی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیش فعالی با کمبود توجه اختلال بیش فعالی بی توجهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۱۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار مهر، علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص پیگیری املاک آموزش و پرورش گفت: با پیگیری‌های وزارت آموزش و پرورش ۶ هزار سند مالکیت برای املاک آموزش و پرورش صادر شده است. بیشترین اسناد صادر شده برای املاک استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و کردستان بوده است که هر سه استان هم از استان‌های مرزی ما هستند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: این موضوع نشان می‌دهد وزارت آموزش و پرورش در پیگیری ۶۰۰۰ سند مالکیت بیشتر به استان‌های مرزی و کمتر برخوردار توجه داشته است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال ۱۴۰۳ بسیاری از چالش‌هایی که به واسطه کمبود معلم داشتیم برطرف خواهد شد و مهر ۰۳ مهر ماه آرامی خواهیم داشت و به جای دغدغه کمبود معلم باید از این پس به دنبال رشد کیفیت معلم باشیم.

فرهادی با بیان اینکه به افزایش تعداد کلاس‌های درس و کاهش تراکم کلاس‌ها هم وزارت آموزش و پرورش توجه زیادی داشته است؛ گفت: با پیگیری‌ها و اقدامات جهادی سازمان نوسازی مدارس، ۸۰ درصد مدارس کشور تراکم کمتر از ۳۵ نفر و ۴۷ درصد مدارس تراکمی کمتر از ۲۶ نفر دارند؛ همچنین ۴۷ درصد از کلاس‌های مقطع ابتدایی کمتر از ۲۶ نفر دانش آموز دارند و این نشان می‌دهد در خصوص کاهش کلاس‌های با تراکم بالا وزارت آموزش و پرورش در سال گذشته به خوبی عمل کرده است.

فرهادی تاکید کرد: کمتر از ۲ درصد مدارس ابتدایی در مرز تراکم ۴۰ نفره هستند که امیدواریم با ادامه نهضت مدرسه سازی دیگر شاهد کلاس‌های درس بالای ۳۵ نفر نباشیم.

وی با اشاره به نهضت مدرسه سازی در مناطق کمتر برخوردار گفت ۲۴ هزار دانش آموز داریم که در مدارس عشایری درس می‌خوانند که با پیگیری دولت و شخص وزیر هیچ بازمانده از تحصیلی نداشته باشیم.

در حال تکمیل..

کد خبر 6090788 علی قدمی

دیگر خبرها

  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند
  • رفع مشکل کمبود فشار آب در مناطق کوی دانشگاه شهرستان نقده
  • کمبود ۳۰ درصدی فضای ورزشی در کهریزک/ خانه کشتی افتتاح می‌شود
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد