Web Analytics Made Easy - Statcounter

محدثه صالحی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: معمولاً پیش فعالی در کودکان بیشتر در سنین نزدیک به مدرسه به دلیل تمرکز کم و بی توجهی خود را نشان می دهد و مهمترین علائم آن نیز مربوط به ناتوانی های یادگیری، اختلالات خلقی و شخصیتی، مشکلات شنوایی و بینایی ، افسردگی، اضطراب و اختلال در خواب است. 
وی با بیان اینکه هیچ تست مشخصی برای تشخیص این اختلال وجود ندارد ، تصریح کرد: در ایران تنها راه تشخیص ابتلا به اختلال پیش فعالی، صحبت با والدین و مربیان، انجام معاینات جسمی و همچنین تست های شنوایی و بینایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صالحی بیان کرد: عموماً بیش فعالی به سه دسته عمدتا بی توجه، ارائه تلفیقی و عمدتا پیش فعال تقسیم می شود و درمان این اختلال بر حسب شدت و نوع درگیری متفاوت است. 
این روانشناس قزوینی اظهار داشت: تشخیص روند این اختلال بسیار حائز اهمیت است و درمان می‌تواند با ۲ روش مصرف دارو و رفتار درمانی صورت گیرد. 
وی ادامه داد: دکستروآمفتامین ، لیزدگزا مفتامین و متیل فنیدیت از داروهای تجویزی برای این اختلال است. 
صالحی بیان کرد: رفتار درمانی از دیگر روش های درمانی این اختلال است که به ارتقای سطح مهارت‌های اجتماعی، حل مسئله رژیم غذایی و تبلیغ تغییر سبک زندگی خواب کافی کمک می کند. 
وی با بیان اینکه بر اساس آخرین تحقیقات کودکانی که در استفاده از گوشی های تلفن همراه زیاده روی می کنند بیش از سایر کودکان در معرض ابتلا به پیش‌فعالی قرار دارند؛ افزود: سبک و رژیم غذایی، استفاده بی رویه از شیرینی جات، کم تحرکی و مصرف بیش از اندازه کافئین کاهش ابتلا به اختلال پیش فعالی را افزایش می دهد بنابراین لازم است خانواده ها در این خصوص توجهات لازم را داشته باشند. 
این روانشناس قزوینی تصریح کرد: چنانچه خانواده‌ای با یک کودک پیش فعال مواجه است باید در مقابل آنها صبور باشد و یک نظم روزانه برای خواب آنها تدارک ببیند و مهمترین مسئله در مقابله با این اختلال آرامش بخشی به کودک و یا نوجوان خود است و خانواده‌ها سعی کنند برای درمان این اختلال تحت مشاوره قرار گیرند.

برچسب‌ها سازمان نظام روانشناسی و مشاوره سلامت روان استان قزوین بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان نظام روانشناسی و مشاوره سلامت روان استان قزوین سازمان نظام روانشناسی و مشاوره سلامت روان استان قزوین بهداشت و سلامت پیش فعالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۷۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان

دریافت 5 MB

به گزارش خبرنگار مهر، تماشاخانه سیار در فرهنگسرای ولایت در منطقه خضر توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان برگزار شد.

کد خبر 6093037

دیگر خبرها

  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد