Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش فعالی نوعی اختلال روانی است که می تواند به روابط ناپایدار، افسردگی، عملکرد ضعیف، اعتماد به نفس پایین و دیگر مشکلات منجر شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از امروله، بیش فعالی نوعی اختلال روانی است که شامل ترکیبی از مشکلات مداوم از قبیل اختلال نقص توجه، بیش فعالی و رفتار مداخله ای است و می تواند به روابط ناپایدار، افسردگی، عملکرد ضعیف، اعتماد به نفس پایین و دیگر مشکلات منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علائم بیش فعالی در بزرگسالی معمولا از همان دوران کودکی آغاز و تا بزرگسالی ادامه پیدا می کند. در بعضی موارد بیش فعالی تا زمانی که فرد هنوز کودک است تشخیص داده می شود.

علائم بیش فعالی بزرگسالان ممکن است مانند علائم بیش فعالی کودکان نباشد. در بزرگسالان علائم بیش فعالی ممکن است کاهش یابد، اما با تکانشگری و مشکلات نقص توجه همراه بوده و ادامه داشته باشد.

خانواده ها بیش فعالی را با شیطنت های کودکانه اشتباه نگیرند

موسی آبختی در گفتگو با امروله عنوان کرد: بیش‌فعالی که گاهی خانواده‌ها از آن تحت عنوان شیطنت زیاد کودکان یاد می‌کنند در واقع نوعی اختلال رفتاری بوده که منشا اصلی آن علل ژنتیکی است که تشخیص و درمان آن حتما نیازمند وجود یک فرد متخصص در این زمینه است. 

وی در ادامه در خصوص کودکان بیش‌فعال و ویژگی‌های بارز این کودکان، اظهار کرد: بیش‌فعالی در کودکان نوعی اختلال شایع بوده و فعالیت کودکانی که به این اختلال مبتلا هستند خیلی پیچیده‌تر از سایر کودکان است و همه آنان کودکانی بسیار هیجان‌زده هستند که سعی دارند در همه کار‌ها دخالت کنند. 

این مدرس دانشگاه با تاکید بر اینکه پر‌تحرکی مهم‌ترین خصوصیت این کودکان است، گفت: این کودکان همواره در وجودشان اضطراب و اجباری برای خراب‌کاری دارند و معمولا خیلی علاقه دارند که چیزی را بشکنند یا جسمی را پرتاب کنند.

این روان‌شناس با اشاره به اینکه یکی دیگر از ویژگی‌های بارز کودکان بیش‌فعال، کنجکاوی بسیار آنان است و همواره سعی بر این دارند که در کار‌های والدین و اطرافیان خود دخالت کنند، گفت: همچنین این کودکان خیلی کم‌دقت و کم‌تمرکز هستند و در همه امور خود عجله دارند. 

مدیر مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره آرامش افزود: کودکان بیش‌فعال احساس خطر نمی‌کنند و همیشه کار‌های خطرناک انجام می‌دهند، این امر گاهی منجر می‌شود که برخی از خانواده‌ها به آنان صفت بی‌باکی و شجاعت را نسبت دهند در حالی که واقعا احساس خطر برای همه افراد خصوصا کودکان امری طبیعی است و انجام اعمال خطرناک توسط کودکان هرگز نباید صفت پسندیده‌ای تلقی شود.

کودکان بیش فعال افت تحصیلی زیادی دارند

دکتر سالار دوستی در گفتگو با امروله عنوان کرد: زمانی که اختلال کم توجهی بیش فعالی درمان نشده، میان ناتوان ترین اختلالات باقی می ماند. خطرات درمان نکردن اختلال کم توجهی بیش فعالی شامل مشکلات تحصیلی، اجتماعی و عاطفی در دوران کودکی می شود.

وی گفت: این اختلال در بزرگسالی ممکن است مشکلات بر عملکرد شغلی، روابط زناشویی و خانوادگی، سلامت روان و حفظ ایمنی در هنگام رانندگی اثر بگذارد.

دوستی خاطر نشان کرد: کودکان مبتلا به اختلال کم توجهی بیش فعالی که درمان نشده اند، بیشتر احتمال دارد در بزرگسالی  با دارو و الکل خود درمانی کنند.

این مدرس داشنگاه تشریح کرد: کودکان مبتلا به اختلال کم توجهی بیش فعالی که به بهترین حالت پیش می روند، کسانی هستند که والدینی خوب دارند که به درستی تشخیص می دهند و ترکیبی از مداخلات روان شناختی، رفتاری، آموزشی و دارویی دریافت می کنند. با این حال، حتی زمانی که درمان می شوند، اختلال کم توجهی بیش فعالی از دوران کودکی تا بزرگسالی تاثیر قابل توجهی بر فرد دارد.

 

این روانشناس در پایان گفت: زمانی که اختلال کم توجهی بیش فعالی، کنترل نشده رها می شود، هر بخش از زندگی تاثیر منفی می گیرد. در واقع، تحقیقات نشان می دهد که اختلال کم توجهی بیش فعالی درمان نشده، یکی از اختلالات بسیار مضر برای زندگی است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اختلال کم توجهی بیش فعالی علائم بیش فعالی کودکان بیش فعال بیش فعالی نوعی اختلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۰۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل جدید برنامه «جام‌جم» به زودی تولید می‌شود

برنامه «جام جم» که نگاهی نقادانه به رویکرد‌های کلان حوزه فرهنگ و رسانه دارد، با نگاهی تحلیلی موضوعات بحث برانگیزی را که سازمان صداوسیما با آنها مواجه بوده، نقد و بررسی می‌کرد.

گفتنی است فصل جدید برنامه «جام جم» در دست طراحی است، زمانبندی تولید و پخش آن از طریق درگاه‌های رسمی معاونت سیما اطلاع رسانی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • تصادف پراید منجر به فوت عابر پیاده در رشت شد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • ببینید | حرف‌های این متخصص را بشنوید تا دیگر ته‌دیگ نخورید!
  • نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • فصل جدید برنامه «جام‌جم» به زودی تولید می‌شود
  • در دادرسی کودکان به‌دنبال عدالت ترمیمی  هستیم
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون