Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: افسردگی سرماخوردگی روان است و بیماری های روانی نباید به عنوان انگ اجتماعی تلقی شوند.

منصوره آخوندی، مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، درجلسه شورای پیام گزاران سلامت استان قم، عنوان کرد: مشکلات روانی هزینه های اقتصادی مستقیم و غیر مستقیم زیادی را بر جامعه تحمیل می‌کند؛ زیرا فردی که دچار افسردگی شده علاوه بر اینکه باید دارو مصرف کند دیگر نیروی توانمندی برای جامعه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: دانش آموزی که با افسردگی دست وپنجه نرم می کند ‌توان تمرکز روی درس را ندارد و به دلیل انگ های اجتماعی نیز نمی‌تواند از مشاورین مناسب استفاده کند که درنتیجه درگیر راه هایی نادرست می‌شود و در ۲۰ سالگی بجای تبدیل شدن به یک نیروی مولد، باری بر دوش خانواده و جامعه می‌شود.
وی با تاکید بر اینکه پرداختن به سلامت روان بسیار مهم است، بیان کرد: اپیدمی کرونا در یک سال اخیر باعث افزایش بیماری های روانی مانند افسردگی، اضطراب و...شد و اگر از مشکلات کرونا نیز رها شویم بیماری های روانی آن را نمی توان به راحتی مدیریت کرد.
وی با بیان اینکه فقر، کاهش نیروی مولد، نقض حقوق انسانی، قرار گرفتن در معرض خطراتی مانند سو استفاده های جسمی وجنسی و...از اثرات مشکلات روانی است، اظهار کرد: مشکلات روانی بار کاری ارائه دهندگان خدمات سلامت را نیز افزایش می دهد؛ زیرا فردی که دچار افسردگی است حتی در بیماری های جسمی نیز از درمانگر خود تبعیت ندارد.
وی با اشاره به اینکه اگر به موقع به این مشکلات رسیدگی شود می‌توان دست‌یابی به اهداف سلامت را افزایش داد، بیان کرد: کاهش عفونت های اچ ای وی برای گروه های سنی۱۷تا ۲۴سال نیز از اثرات اقدامات به موقع در مشکلات روانی است؛ زیرا زمانی که نوجوانان از لحاظ جسمی و روانی سالم باشند کم تر به سمت رفتارهای پر خطر می روند و یا مراحل آموزش در مدارس را راحت تر دریافت می‌کنند.
مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: نوجوانی که دچار افسردگی، استرس، بیش فعالی و... است و خانواده برای درمان آن به متخصص مراجعه نمی کند به دلیل طرد شدن از طرف جامعه، به سمت گروه های پر خطر، مواد مخدر و الکل می‌رود.
وی با بیان اینکه فردی که از سلامت روان برخوردار است هرگونه بیماری را قبول کرده و به سمت درمان آن می رود که این امر نیز سبب آسان شدن کار کادر سلامت برای بهبود بیماری ها می شود، افزود: کسی که خود ویا خانواده اش دچار مشکلات روانی هستند به دلیل انگ های جامعه به سمت مشارکت های اجتماعی نمی‌رود که خود این امر سبب انزوا و محدودیت می‌شود.
وی بااشاره به اینکه بیماری های روانی با بیماری های جسمی مانند ایدز، تصادفات رانندگی و... اثرات هم افزایی دارند، اظهار کرد: ازدواج و باروری نامناسب، خشونت شهروندی، ضعف مهارت های زندگی، مدارس غیر مناسب، تنزل اخلاقیات و... مشکلات سلامت روان را افزایش می‌دهد.
مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه بر اساس تحقیقات انجام شده، اختلالات روانپزشکی از لحاظ بار بیماری رتبه دوم را در کشور دارد، عنوان کرد: وقتی مشکلات روانی یک جامعه افزایش پیدا می‌کند بیماری های جسمی و اجتماعی آن نیز افزایش میابد.
وی با تاکید بر اینکه صرف زمان در بحث سلامت روان بار مثبت فراوانی برای آینده جامعه دارد، افزود: این کار سبب می‌شود که نیروی مولد از بین نرود، زیرا افسردگی سرماخوردگی روان است و بیماری های روانی نباید به عنوان انگ اجتماعی تلقی شوند.
وی خاطر نشان کرد: ۳۲مرکز جامع سلامت روان در سطح شهر و روستا وجود دارد که روانشناسان بالینی آن در زمینه های اعتیاد، تربیت کودکان، آموزش های فرزند پروری، نوجوان سالم و...ارائه خدمت می کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بیش فعالی منطقه قم کودک سلامت رواني بیماری های روانی مشکلات روانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۴۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون