Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-30@23:51:54 GMT

راه مقابله با اختلال بیش فعالی

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۵۴۶۵۱

راه مقابله با اختلال بیش فعالی

کمک به خود فرد راه مقابله با اختلال بیش فعالی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مرکز مشاوره ،  بسیاری از استراتژی هایی که به جوانان با اختلال بیش فعالی کمک می کنند، از جمله ساختار، راهنمایی های سازمان، مربیگری و همچنین داروها می توانند برای بزرگسالان که مبتلا به اختلال بیش فعالی نیز هستند مفید باشد و به آن ها کمک کند تا زندگی بهتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داشتن یک رویکرد فردی برای بزرگسالان و کودکان که بر درمان نقاط قوت و ضعف تمرکز دارد، حیاتی است.

یکی از زمینه های اصلی عدم تمرکز برای بزرگسالانی که با اختلال بیش فعالی زندگی می کنند، یادگرفتن این موضوع است که بتوانند مشکل عدم تمرکز را در محیط کار مدیریت کنند. این علائم ممکن است در بعضی یا همه زمینه های زیر ایجاد شود:

نوشتن کارهای خود بر روی کاغذ، اولویت دادن به وظایف و برآورد میزان زمان لازم برای شروع و تکمیل پروژه ها در زمان تمرکز، حفظ و انتقال توجه از یک پروژه به دیگری هشدار، تلاش و پردازش اطلاعات در زمان مناسب یادآوری حقایق در حالی که فعالانه اطلاعات دیگر را پردازش می کند تنظیم تکانشی بودن خود  و برداشتن نشانه های غیر کلامی از دیگران

چیزهای زیادی وجود دارد که می توانید انجام دهید تا خودتان را سازمان یافته و با استرس پایین کار کنید. حقوق خود را بشناسید و با کارفرمای خود کار کنید تا محیط خود را برای نیازهایتان مناسب سازید. برخی از امکانات معمول عبارتند از:

برنامه ریزی جلسات به طور منظم با سرپرست برای اولویت بندی وظایف ایجاد یک چک لیست تکالیف، و یک نمودار گردش کار که ایده ای از زمان مورد نیاز برای هر پروژه را فراهم می کند با استفاده از یک سیستم ثبت الکترونیکی تمدید مهلت پروژه ها و وظایف ارائه یک فضای کاری بدون حواس پرتی شکستن تکالیف بزرگ به وظایف کوچکتر ارائه شکاف ساختاری اجازه دادن به کارمند برای رسیدگی به  دستورالعمل ها و داشتن جلسات ضبط صدا و یا ارائه دستورالعمل های کتبی در مورد پروژه ها و آموزش اجازه دادن به کارمند برای کار در خانه درگیر کردن کارمند برای کمک به دیگران به عنوان یک مربی شغلی اجازه دادن به کارمند برای رد کردن رویدادهای اجتماعی اختصاص یک مربی برای کمک به کارمند  

شما می خواهید با سرپرست خود صحبت کنید و اطمینان حاصل کنید که این محل های اقامت در محل کار شما ایجاد نشود.

مربیگری و راه مقابله با اختلال بیش فعالی

مربیگری در طول نیم قرن گذشته به عنوان یک صنعت جدید پدید آمده است تا پیشرفت شخصی و حرفه ای را ارتقا بخشد.

مربیگری اختلال بیش فعالی طی چند دهه گذشته به عنوان یک مولفه برای درمان اختلال بیش فعالی توسعه یافته است.

این حمایت است که به نیازهای افراد مبتلا به اختلال بیش فعالی ، از جمله بزرگسالان و جوانان، مناسب است. به طور کلی، مربیگری اختلال بیش فعالی شامل موارد زیر است:

درک اثرات اختلال بیش فعالی بر زندگی چارچوبی را فراهم می کند که شامل پذیرش خود است. یک آزمایشگاه برای یادگیری مؤثر و تجربی ارائه می دهد. مناطق قدرت را به فرد نشان می دهد. مناطق چالش را شناسایی می کند و راه های مقابله با آن را آموزش می دهد. استراتژی های شخصی برای موفقیت را توسعه می دهد.

مربیان اختلال بیش فعالی اغلب با برنامه ریزی، تنظیم هدف، ایجاد اعتماد، سازماندهی، تمرکز، اولویت بندی و حفظ وظایف با شما کار می کنند.

مربیگری اختلال بیش فعالی یک راه موثر برای ایجاد تغییرات پایدار است. رابطه مربیگری، ساختار را برای تمرکز بر آنچه که مهم است، فراهم می کند تا مردم را وادار کند تصمیمی بگیرند، اقداماتی را که می خواهند انجام دهند را تعیین می کند و سپس پاسخگو هستند.

مربیان همچنین می توانند به والدین کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی کمک کنند. مربیان برای والدین راه حل های زیر را ارائه می دهند:

به بچه ها کمک کنید تا نقاط قوت و انگیزه خود را تعیین کنند برای موفقیت بچه ها جشن بگیرید به بچه ها آموزش دهید تا چشم اندازهای خود را تغییر دهند گذراندن درس های زندگی، مثبت و منفی حمایت از بچه ها در فهمیدن آنچه که آنها در زندگی خود می خواهند ارائه بازخورد سازنده و پاسخگویی ارزش ها، باورها و دیدگاه های خود را به اشتراک بگذارید اگر با شرایط سلامت روان زندگی می کنید، بیشتر در مورد مدیریت سلامت روانی خود و پیدا کردن پشتیبانی مورد نیاز خود بیشتر بیاموزید  . کمک به یک عضو خانواده یا دوست

اختلال بیش فعالی یکی از رایج ترین شرایط در کودکان است، بنابراین ابتدا باید بدانید که شما و فرزند شما تنها نیستید.

اختلال بیش فعالی یک محصول جانبی از سبک والدین نیست. همچنین کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی فاقد هوش و انضباط هستند – آنها فقط تلاش می کنند تا تمرکز خود را برای انجام فعالیت های مناسب سنشان حفظ کنند.

برای حمایت از فرزندتان در خانه، چیزهای زیادی وجود دارد که می توانید انجام دهید:

حفظ نگرش مثبت و تمرکز بر موفقیت و پیروزی و کمتر صحبت کردن  در مورد چالش ها یا موانعی که وجود دارد.

همیشه نقاط قوت، اهداف و منافع خود را حفظ کنید تا خدمات و خدماتی را که از او برای مدیریت بیش فعالی می خواهید، انجام دهد.

به عنوان مثال، اگر فرزند شما همیشه در حال حرکت است، او را درگیر فعالیت های جسمانی مانند یوگا، کلاس رقص، در حال اجرا، هنرهای رزمی یا فعالیت های مشابه کنید، چرا که علائم اختلال بیش فعالی می تواند به او در موفق شدن در این موارد کمک کند.

نگرش مثبت شما بهترین ابزار برای کمک به کودک شما برای غلبه بر چالش های اختلال بیش فعالی است.

ایجاد و حفظ ساختار. کودکانی که با اختلال بیش فعالی زندگی می کنند، احتمالا موفق می شوند، هر روز برنامه ای منظم از وظایف خود داشته باشند.

اگر ساختار روزانه آنها تغییر کند، ممکن است آن ها مشکلات جدی را تجربه کنند. ایجاد و حفظ یک ساختار حمایتی بسیار مفید است به طوری که کودک شما بداند روزانه چه انتظاراتی از او دارید و باید آن ها را انجام دهد.

قوانین و انتظارات را بیان کنید. کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی با قوانین و انتظارات  ساده ای که به راحتی می توانند درک و پیگیری کنند، خوب عمل می کنند.

هر قاعده و انتظارات را بنویسید و آنها را در جایی که کودک شما به راحتی آنها را می خواند نصب کنید. شما همچنین می توانید یک نمودار کاری را برای او ایجاد کنید تا هر روز آن را نگاه کنید. او همچنین ممکن است به یک سیستم سازماندهی پاداش و پیامدها پاسخ دهد و هماهنگی کلیدی باشد.

عواقب ناشی از انحلال قوانین و تحسین او را زمانی که از آنها اطاعت می شود توضیح دهید.

پاداش باید تجارب فوری و فعالیت هایی با والدین باشد تا بندها و ارتباطات را تشویق کنند نه پاداش های مادی یا رفتارها. پیامد ها نباید کودک را مجازات کند، بلکه رفتار (به عنوان مثال، مدت زمانی او را از فعالیتی که دوست دارد منع کنید.

راه مقابله با اختلال بیش فعالی

جنبش و خواب را تشویق کنید. کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی  دارای انرژی زیادی هستند.

ورزش های برگزیده و سایر فعالیت های بدنی می تواند به آنها کمک کند تا عزت نفس خود را افزایش دهند و انرژی خود را با راه های سالم و مولد با دیگر کودکان در گروه سنی خود آزاد کنند.

کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی  که اغلب ورزش می کنند، بیشتر به خواب می روند، که می تواند علائم اختلال بیش فعالی  را کاهش دهد.

یک روال شبانه داشته باشید که یک چرخه خواب سالم را تشویق می کند؛ این ممکن است شامل خواندن، اجتناب از وسایل الکترونیکی و تشویق به فعالیت هایی که کودک دوست دارد، قبل از خواب باشد. هنرهای رزمی می توانند یک استراتژی مفید باشند چرا که بر کنترل خود تأکید دارند.

کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی  اغلب در روابط با همسالان و دوستان خود مشکل دارند. نارسایی احساسی آنها ممکن است باعث شود هنگامی که در گروه همسالان خود قرار می گیرند دچار کمبود عزت نفس شوند.

 ارتباط با خانواده و دوستان بخش مهمی از زندگی با اختلال بیش فعالی  است.

دانش آموزانی که با اختلال بیش فعالی  زندگی می کنند ممکن است در کلاس درس از چالش های منحصر به فرد برخوردار باشند.

علائم رایج اختلال بیش فعالی ، می تواند باعث اختلال در یادگیری کودک، روابط همسالان، اختلال در عملکرد و در محیط مدرسه شود. اختلال بیش فعالی  ممکن است در کلاس درس خود را متفاوت از چیزی که در خانه دیده می شود، نشان دهد.

دیده شدن اختلال بیش فعالی در دختران کمتر از پسران است زیرا ممکن است دختران کمتر از پسران رفتارهای نا بهنجار از خود نشان دهند.

اگر احساس می کنید که ممکن است فرزند شما به برنامه های آموزشی ویژه نیاز داشته باشد، مدرسه می تواند برنامه ها و خدمات آموزشی ویژه را ارائه دهد.

مدرسه می تواند ارزیابی کند تا ببیند آیا او واجد شرایط است یا خیر. شما باید در مورد این فرصت ها با معلم فرزندتان و دیگر مشاوران صحبت کنید.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: بیش فعالی خانواده سرا کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۴۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف اعزام قطار‌های تندروی خط ۵ مترو تهران در عصر امروز

شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه ضمن عذرخواهی به اطلاع مسافران محترم خط ۵ می‌رساند، صبح امروز به دلیل بروز اختلال در این خط، اعزام قطار‌های تندرو متوقف شد که با تلاش بی‌وقفه همکاران فنی، این اختلال به طور موقت رفع و تلاش شد تا اعزام‌های تندرو مجدداً از سرگرفته شود؛ اما به منظور انجام بررسی‌های دقیق‌تر، حفظ ایمنی و اطمینان از عملکرد صحیح سیستم، اعزام این قطار‌ها تا اطلاع ثانوی متوقف شده است؛ بنابراین با توجه به اینکه زمان لازم برای بررسی‌های ایمنی دقیقاً مشخص نیست، بعد از ظهر امروز تمام قطار‌های خط ۵ از مبدا تهران به سمت گلشهر به صورت عادی اعزام خواهند شد.

لازم به ذکر است اختلال پیش آمده در سیستم کنترل علائم خط بر روی اعزام قطار‌های عادی نیز تأثیر گذاشته و حرکت قطار‌ها با کندی انجام می‌شود.

 باتوجه به حذف قطار‌های تندرو و کندی حرکت در این خط، از مسافران محترم تقاضا می‌شود این موارد را در برنامه ریزی بازگشت خود لحاظ کنند تا به موقع به مقاصد خود برسند. 

اطلاعات تکمیلی در خصوص از سر گیری اعزام قطار‌های تندرو و رفع مشکل در خط ۵، متعاقباً به اطلاع عموم خواهد رسید. از صبر و شکیبایی مسافران محترم در طول زمان رفع این اختلال سپاسگزاریم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • ۲۲ سال حبس برای عامل اطلاعاتی آمریکا به جرم فروش اسناد محرمانه
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • علت اختلال خط ۵ متروی تهران مشخص شد
  • عدم رعایت نظافت عمومی سبب اختلال خط ۵ مترو شد
  • عدم رعایت نظافت عمومی مسافران سبب اختلال خط ۵ مترو شد
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • توقف اعزام قطار‌های تندروی خط ۵ مترو تهران در عصر امروز
  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم