Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-01@00:41:57 GMT

کنترل بیش فعالی کودکان با روش های مختلف

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۲۰۱۵۱

کنترل بیش فعالی کودکان با روش های مختلف

لیلا شقاقی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان،درباره بیش فعالی کودکان اظهار کرد: تست بیش فعالی کمک می‌کند تا به اشتباه بیماری کودک خود را  تشخیص ندهیم؛ بسیاری از کودکان در معرض خطای تشخیصی یا برچسب خوردن هستند.

او ادامه داد: در تشخیص بیش فعالی ۶مورد از نشانه‌های بیش فعالی در طول ۶ ماه متوالی که با سطح رشد کودک همخوانی نداشته باشد و غیر انطباقی محسوب شود باید وجود داشته باشد؛ این نشانه‌ها و علائم باید قبل از ۱۲سالگی شروع شوند و دفعات و فراوانی آن ها باید با سن کودک هماهنگی داشته باشد تا قابل تشخیص باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روانشناس بالینی با اشاره به اینکه این رفتار‌ها نباید معلول اختلالات روانی دیگری باشند، افزود: سن کودک و نقش رشد در ظهور نشانه‌های اصلی، فراگیر بودن نشانه‌ها، تغییر پذیری وضعیتی، اختلالات همزمان بالقوه، عوامل خانوادگی و محیطی، تاثیر نشانه‌های رفتاری بر کارکرد کودک و دیگران در خانه و مدرسه از علائم و نشانه های این نوع کودکان است.

او در ادامه گفت: رفتار هایی که یک کودک بیش فعال انجام می دهد مانند بی نظمی، حواس پرتی، کند بودن در انجام کار‌ها و تکالیف،گوش نکردن کودکان به صحبت های دیگران، همچنین  نیمه رها کردن کارهاست و این کودکان  معمولا از فعالیتی هایی که نیاز به کوشش ذهنی دارند اجتناب می کنند؛ اشتباهات رفتاری زیادی دارند همچنین فراموشکار هستند.

شقاقی درباره عوامل تاثیرگذار روی بیش فعالی کودک اظهار کرد: نحوه بروز این رفتار‌ها به وضعیت کودک یا عوامل خلق و خو آن بستگی دارد، معمولا کودک قبل از فکر کردن کاری را شروع می‌کند و  در نظم دادن به کارهایش با مشکل مواجه می شوند. بیشتر اوقات فریاد می‌زند و حوصله تحمل کردن را ندارد. به طور افراطی از یک فعالیت به فعالیت دیگری می‌پردازند؛ هیجان پذیر‌ی بالایی دارد و عجولانگی بیش از حد موجب افزایش خطا‌های تکانشی در کودکان می شود.

این روانشناس بالینی تصریح کرد: خانواده ها باید بدانند که کودکان بیش فعال بیشتر مواقع در حال حرکت، جنب و جوش هستند. اغلب می‌دوند، می‌پرند و فعالیت‌های پر خطر انجام می‌دهند، این نوع کودکان معمولا با دستهایشان بازی می‌کنند.کلاس را ترک کرده و زیاد صحبت می‌کنند. بی قرار هستند؛ خانواده ها می توانند با بررسی این موارد فورا علائم کودکان خود را متوجه شده و کنترل کنند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: بیش فعالی نشانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۰۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال

به گزارش خبرآنلاین، سه رسانه‌ بلژیکی در پی انجام مطالعاتی در این باره اعلام کردند از ۵۱ هزار و ۴۳۳ کودک مهاجر که بدون بستگان خود بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ به اروپا رفته‌اند، خبری نیست.

تخمین زده می‌شود که این کودکان ممکن است به دست گروه‌های جنایت سازمان یافته افتاده یا مجبور به کار شده باشند.

بیشترین تعداد کودکان بی سرپرست گمشده در ایتالیا با ۲۲ هزار و ۸۹۹ نفر ثبت شده است.

اتریش نیز با ۲۰ هزار و ۷۷ نفر و بلژیک نیز با ۲ هزار و ۲۴۱ کودک ناپدید شده در رده‌های بعدی قرار دارند.

با این حال تخمین زده می‌شود که تعداد واقعی، بسیار بیشتر باشد زیرا ۱۳ کشور از ۳۲ کشور اطلاعاتی را در محدوده تحقیق ارائه نکرده‌اند.

به گزارش آناتولی، «آخی لیون»، دبیرکل فدراسیون کودکان گمشده در اروپا، یک سازمان غیردولتی مستقر در بلژیک که در ۲۷ کشور اروپایی در مورد کودکان گم شده فعالیت می‌کند، تأکید کرد این ارقام نگران کننده است و گفت: افزایش تعداد گزارش‌های مربوط به ناپدید شدن «خردسالانِ بدون همراه» بسیار نگران کننده است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901523

دیگر خبرها

  • هزاران کودک بی سرپرست و پناهجو در اروپا ناپدید شده اند
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • سیل در سومالی؛ ۷ کودک جان باختند
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال در اروپا
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود