Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@10:53:23 GMT

تاثیر کروناویروس بر کودکان بیش‌فعال

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۴۷۶۴۷

تاثیر کروناویروس بر کودکان بیش‌فعال

ایسنا/خراسان رضوی محققان دریافتند، بیماری‌های همه‌گیر مانند کروناویروس جدید تاثیر بسزایی در رفتار کودکان بیش‌فعال(ADHD)  ایجاد می‌کند.

به نقل از هلث‌دی، کودکان مبتلا به اختلال نقص توجه‌ یا بیش فعالی (ADHD)، معمولا در شرایط عادی بهتر عمل می‌کنند، اما در زمان خانه‌نشینی ناشی از بیماری کووید- 19، علائم این کودکان اغلب بدتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان با بررسی 241 پدر و مادر چینی که کودکان آنان این وضعیت را داشتند، دریافتند این کودکان در زمان خانه‌نشینی و تغییر در آموزش، بدتر عمل کرده بودند.

دوسوم از این افراد گزارش کردند که با افزایش طغیان عصبی مواجه شدند و این در حالی است که 56 درصد هم برای انجام کارهای روزمره مشکلاتی داشتند.

درصد مشابهی هم احساس کردند کودکان آنان برای تمرکز با مشکل مواجه هستند.

کودکان مبتلا به این اختلال معمولا علائم اضطراب یا افسردگی دارند که این وضعیت را تشدید می‌کند و ازآنجاکه این کودکان تمایل به فعالیت دارند، بسیاری از آنان ممکن است در کنار والدین خود با مشکلاتی مواجه شوند.

بسیاری از برنامه‌های خانوادگی این کودکان از جمله خواب، کارکردن، غذاخوردن و حتی ورزش‌کردن به دلیل بیماری همه‌گیر، مختل شده است و این موضوع بر روی کودکان با این اختلال تاثیرگذار بوده است.

این بررسی توسط دانشمندان انگلیسی و چینی انجام شده است.

محققان افزودند: کودکان مبتلا به بیش فعالی با چالش‌های بیشتری نسبت به همسالان خود  در زمان بیماری همه‌گیر مانند کرونا روبرو هستند و والدین در خانه برای آموزش کودکان مبتلا به نقص توجه یا بیش فعالی مشکلات بیشتری دارند.

این مطالعه در مجله Psychiatry  منتشر ‌شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس اختلال بیش فعالی کودکان مبتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۷۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان

سازمان «افغانستان بدون پولیو» در افغانستان اعلام کرد از امروز 10 اردیبهشت در تمام ولایت‌ها، واکسیناسیون فلج اطفال آغاز شده است، همچنین هم‌زمان برای تقویت ایمنی کودکان در برابر بیماری به آنان ‌ویتامین E نیز داده می‌شود.

پیش‌تر وزارت بهداشت طالبان تأکید کرده بود: از آغاز سال 2024 تاکنون هیچ مورد مثبت ابتلا به فلج اطفال در افغانستان مشاهده نشده است.

گفتنی است افغانستان و پاکستان دو کشوری هستند که بیماری فلج اطفال هنوز کودکان آنها را تهدید می‌کند، این بیماری ویروسی درمان ندارد، دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را درگیر می‌کند و فقط با واکسیناسیون قابل پیشگیری است.

رسانه‌های افغانستان نیز پیش‌تر به نقل از گزارش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده بودند دلیل اصلی گسترش این ویروس رفت‌ و آمدهای نامنظم مردم و بیماران از پاکستان به افغانستان در گسترش این ویروس تاثیرگذار بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس